Valkenier Valkeniers Valkerij Roofvogels Roofvogeldemonstratie Roofvogel Workshop Valkerij Workshop Valkenier

CADEAU  TIP !                          roofvogel workshop:  Falconry Experience Day

START PAGINA Bedrijfsuitje Foto's Workshop Valkerij Workshop Foto's Reacties Contact

Voor de meest actuele informatie surf naar Bedrijfsuitje

 

Vorige Pagina

  LIMBURG

Château De Raay     (Limburg noord)

Het riddergoed is gebouwd rond 1256. In 1850 werd het gerenoveerd, waarbij de toenmalige eigenaar een kapconstructie in chaletvorm liet aanbrengen. Vanaf 1937 diende het prachtige landgoed als klooster. Toen dat door de clerus verlaten werd heeft het leeggestaan, totdat het International Art Center en Château De Raay zich in 1999 op het oude en unieke landgoed vestigden.

Raayerveldlaan 6
5991 EN Baarlo


Kasteel Baexem     (Limburg midden)

De naam Baexem komt voor het eerst voor in een Charter uit juni 1244 en onlangs is er bij het kasteel een zeer bijzondere vondst gedaan: een zegelring van voor 1293 van ridder Lenvalus van Baexem.

Kasteelweg 7a
6095 ND Baexem

 


Kasteelhoeve De Grote Hegge     (Limburg midden)

Wellicht hebt u al eens gehoord van het 'witte stadje' Thorn. Aan de rand, op circa 300 meter van de oude kern, ligt Kasteelhoeve De Grote Hegge, een van de vele beschermde monumenten van het stadje Thorn. Eens een voorname edelmanswoning, nu een bijzondere locatie voor bijeenkomsten.

Waterstraat 9
6017 AJ Thorn

 


Hompesche Molen Stevensweert (Limburg midden)

Het Eiland in de Maas is een bijzondere plek. Het heeft niet alleen spannende nieuwe natuur langs de grindwinningen en historische dorpen, maar ook een historische molen. De Hompesche Molen (1722) is de hoogste molen van Limburg. Indrukwekkend zijn de dikke muren, de reusachtige houten balken, de raderen en het enorme vernuft waarmee de molen is gebouwd.
 

Bilt 1
6107 AA Stevensweert

 


Hostellerie La Butte aux Bois     (Limburg België)

Het kasteel is gelegen midden in de rustgevende natuur. Zonder moeite kan u zich verplaatsen in de romantische periode van 'Ridder Lagasse de Loch' voor wie het kasteel is gebouwd.

Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
België

 


Château St. Gerlach     (Limburg zuid)

Het weergaloos aantrekkelijke Geuldal, het schitterende natuurgebied Ingendael, de uitgestrekte parken, stijlvolle baroktuinen, een boerenkruidentuin, een hoogstam fruitarboretum, een rozenhof. Al dit fraais alleen al maakt Château St. Gerlach tot dé gekende buitenplaats van Maastricht.

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg aan de Geul / Maastricht
 


Château Neercanne     (Limburg zuid)

Château Neercanne is het enige terrassenkasteel in de Benelux. Daniël Wolf van Dopff bouwde dit indrukwekkende kasteel in 1698. Hij liet op vier verschillende niveaus een fraaie baroktuin aanleggen. Vanwege hun unieke waarde genieten zij heden ten dage een beschermde Unesco status.


Cannerweg 800
6213 ND Maastricht


 Apostelhoeve     (Limburg zuid)

De Nederlandse wijntraditie, die zijn oorsprong vindt in de Romeinse tijd, maakte na de Middeleeuwen plaats voor andere agrarische bedrijvigheid. Tot in 1970 de eerste wijnstokken terugkeerden op de zuidhellingen van het Jekerdal in Maastricht. Hier bovenop de Louwberg, troont Nederlands oudste en grootste wijndomein De Apostelhoeve.

Susserenweg 201
6213 NE MaastrichtHoeve en Huize ten Bosch     (Limburg zuid)

Een zeer sfeervolle eeuwenoude Limburgse hoevewoning in vakwerkstijl.
De ligging bij het bos en in het zuidelijke Geuldal bij Cottessen en Epen is paradijselijk met een prachtig vergezicht. Open haard en deels antieke inrichting.  Vlakbij bos gelegen en groot buitenterrein.

Hopschet 6
6294 BL VijlenChâteau de Targnon     (Limburg Ardennen)

Het idyllische Château de Targnon, gelegen op een rotsheuvel middenin een amfitheater van loof- en naaldwouden, getekend door de meanders van de Amblève, biedt een verbazingwekkende rust en toch niet ver van Spa en Luik.

6, rue de la Liène
4987 Stoumont

België

 


Croupet du Moulin     (Ardennen)

Croupet du Moulin is een Ardeens Manoir met park landelijk gelegen bij Spa, Ardennen. Het gehele complex is op te splitsen in 2 delen: een woonhuisgedeelte de Manoir en een luxe Herbergerie.

Croupet du Moulin 15
4900 Jalhay, Sart-lez-Spa
België

 


 

Heeft u een passende locatie voor de valkerij, slipjacht en of hoornblazers en wilt u graag op deze pagina vermeld worden  dan willen we daar natuurlijk graag aan meewerken. Voor onze workshops zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor onze klanten.

Mobiel  0651 999 251    Fax  084-729 3316    Email  vraag@valkenieren.nl    Disclaimer    Algemene Voorwaarden 

® 'Valkerij Proeverij' is a registrated trademark
  Copyright © 2004 Birds@Work
22 december 2008   

                                                                             Valkenier Valkeniers Valkerij Roofvogels Roofvogeldemonstratie Roofvogel Workshop Valkerij Workshop Valkenier