Valkenier Valkeniers Valkerij Roofvogels Roofvogeldemonstratie Roofvogel Workshop Valkerij Workshop Valkenier

CADEAU  TIP !                          roofvogel workshop:  Falconry Experience Day

START PAGINA Bedrijfsuitje Foto's Workshop Valkerij Workshop Foto's Reacties Contact

Voor de meest actuele informatie surf naar Bedrijfsuitje

 

Vorige Pagina

  Noord holland

Château Marquette

   
Een lange oprijlaan voert u terug in de tijd. Tussen Heemskerk en de duinen ligt het NH Marquette Hotel met bijbehorend Château als een oase van rust. Zes hectare landgoed, omgeven door een beschermd natuurgebied, bieden een historisch decor voor het 13e-eeuwse Château Marquette. En toch bevindt Amsterdam Schiphol Airport zich op slechts 25 minuten afstand.

Marquettelaan 34
1968 JT Heemskerk
 


Waterland Estate

De geschiedenis van Landgoed Waterland gaat terug tot de dertiende eeuw, maar van de hofstede Waterland wordt pas voor het eerst melding gemaakt in 1717. De decoraties zijn ontwerpen van Pieter de Swart, hofarchitect van stadhouder Willem IV. Het park is zeer geschikt voor zomerse evenementen. Waterland biedt plaats aan maximaal 250 gasten.

Rijksweg 116
1981 LD Velsen-Zuid
 


Kasteel Keukenhof

In de veertiende eeuw stond de naam 'Keukenduin' al op de kaart, maar in 1642 bouwde een voormalig commandeur van de Vereenigde Oostindische Compagnie er zijn huis. Het Landgoed Keukenhof ligt als een oase van natuur en cultuur in hartje Randstad op 15 minuten van Schiphol (shuttle service) en 25 minuten van Den Haag.

 Keukenhof 1
2161 AN Lisse


Het Oude Slot

Het Oude SLot te Heemstede is gebouwd tussen 1250 - 1360 en diverse malen verwoest.
De 1e bewoner van het slot was Reijnier van Heemstede, hij 'leende' het slot van Floris de Vijfde. Vervolgens is het slot nog vele eeuwen 'beleend' geweest aan diverse adellijke families.

Ir. Lelylaan 6
2103 XP Heemstede  

 


Slot Assumburg

Het slot stond oorspronkelijk bekend als 'Williaems Woninghe van Velsen'. Rond 1450 verandert deze naam in Assumburg. Het adellijk geslacht Van Assendelft heeft van 1328 tot 1601 het kasteel bewoond. De laatste adellijke eigenaar is jonkheer mr. Hugo Gevers. Hij bezat ook kasteel Marquette.


Tolweg 9
1967 NG  Heemskerk


 

Heeft u een passende locatie voor de valkerij, slipjacht en of hoornblazers en wilt u graag op deze pagina vermeld worden  dan willen we daar natuurlijk graag aan meewerken. Voor onze workshops zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor onze klanten.

Mobiel  0651 999 251    Fax  084-729 3316    Email  vraag@valkenieren.nl    Disclaimer    Algemene Voorwaarden 

® 'Valkerij Proeverij' is a registrated trademark
  Copyright © 2004 Birds@Work
22 december 2008   

                                                                             Valkenier Valkeniers Valkerij Roofvogels Roofvogeldemonstratie Roofvogel Workshop Valkerij Workshop Valkenier